شام/ «خورش کاري با گوشت» غذايي خوشمزه براي امشب
ايران کوک/ مواد لازم براي 6 نفر: روغن زيتون 3 قاشق پياز متوسط خرد شده 1 عدد سير رنده شده 6 حبه فلفل چيلي خرد شده 5 عدد زنجبيل 1/2 قاشق چايخوري دانه هل 3 عدد ميخک 2 بوته چوب دارچين 1 عدد زيره 1 قاشق چايخوري پودر گشنيز خشک 1 قاشق چايخوري زردچوبه 1 قاشق چايخوري پودر سير 1 قاشق چايخوري فلفل قرمز تند 1 قاشق چايخوري آب 1 فنجان گوشت کت گاو يا گوساله تکه شده 1 کيلو طرز تهيه: دريک تابه بزرگ، روغن زيتون را بريزيد و روي حرارت ملايم داغ کنيد. پيازها را دخل تابه بريزيد و آنها را تقريبا 5 دقيقه و تا وقتي نرم و طلائي و نيمه شفاف شوند، تفت دهيد. حرارت را کمي کمتر کنيد و پيزاها را تا زماني که قهوه اي شوند، هم بزنيد. سير، فلفل سبز، زنجبيل، هل، ميخک و چوب دارچين را به پياز تفت داده شده اضافه کنيد. مواد را باهم خوب بهم بزنيد تا جاييکه سير قهوه اي رنگ و مواد خوب باهم ميکس شوند. در يک ظرف زيره، گشنيز، زردچوبه، پودر سير، فلفل قرمز تند و اب را با چنگال باهم مخلوط کنيد و در تابه پياز بريزيد. مواد را به طور پيوسته باهم هم بزنيد تا غليظ شوند و آب مواد تقريبا تبخير شود. تکه هاي گوشت را داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد تا سس روي آنها را بگيرد. در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد تا مواد 1 تا 1 ساعت و نيم بجوشد و گوشتها بپزد و خورش طبخ شود. حاضر است در : 135 دقيقه همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar