ناهار/ کباب برگ زعفراني؛ رسپي خوشمزه اولين روز هفته
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کره ۵۰گرم روغن زيتون ۴قاشق غذاخوري زعفران به ميزان لازم پياز ۲عدد گوشت نيم کيلو (راسته يا قلوه گاه گوسفندي) چطور بپزم: ۱.ابتدا گوشت را بشوييد و چربي و رگ و ريشه هاي آن را جداکرده و کاملا خشک کنيد ، گوشت را روي سطح صافي بگذاريد و با گوشتکوب بکوبيد تا پهن شود و ضخامت آن به نيم سانت برسد ، اگر گوشت بيش از حد ضخيم است ميتوانيد از پهنا به دو قسمت برش بزنيد سپس هر تکه را بکوبيد ، بهترين پهنا براي کباب برگ ۴ انگشت است. ۲.پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و همراه با روغن ، مقداري زعفران سائيده آب شده و مقداري فلفل سياه داخل کاسه بريزيد ، تکه هاي گوشت را اضافه کنيد و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و حداقل ۸ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا گوشت مزه دار شود. ۳.پس از مدت زمان لازم گوشت را به سيخ بکشيد به اين صورت که گوشت را روي سطح کار قرار دهيد ، با دست روي گوشت را بگيريد تا در جاي خود ثابت بماند سپس سيخ را آرام آرام از زير دست تان وارد گوشت کنيد ، تکه هاي گوشت بايد پس از سيخ کشيدن به هم چسبيده باشند. ۴.سيخ را روي حرارت قرار دهيد و اين طرف و آن طرف کنيد تا گوشت کباب شود ( بهترين آتش براي کباب ذغال است). کره را ذوب کنيد و با مقداري زعفران سائيده شده مخلوط کنيد و همزمان با کباب شدن گوشت ها با برس روي کباب ها بزنيد.کباب را مستقيم از روي حرارت بر روي برنج قرار دهيد ( برنج بهتر از نان است چون کباب برگ را اگر روي نان قرار دهيد خيلي زود خشک خواهد شد ) ، کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، ليمو ترش و جعفري سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar