شيريني ها/ «کيک هويج» با کرم مخصوص بي نظير ميشه
روزچين/ کيک هويج از آندسته کيکهاي خوشمزهاي است که تقريباً با هر نوع ذائقهاي سازگار است. اين کيک به دليل وجود مقدار زياد هويج در آن، در عين شيرينبودن، به نسبت کيکهاي ديگر کالري کمتري دارد. امروز در آشپزخانۀ روزچين قصد داريم طرز تهيۀ کيک هويج خوشمزه را به شما آموزش دهيم. چي لازم دارم: آرد چندمنظوره: دو فنجان نمک: يک قاشق چايخوري بکينگ پودر: دو قاشق چايخوري جوششيرين: يک قاشق چايخوري زنجبيل: نصف قاشق چايخوري دارچين: نصف قاشق چايخوري شکر سفيد: دو فنجان روغن نارگيل يا روغن گياهي: نصف فنجان تخممرغ: چهار عدد درشت کرۀ ذوبشده: يکچهارم فنجان هويج رندهشده: دو ليوان پستۀ خردشده: نصف ليوان گردوي خردشده: نصف ليوان مواد لازم براي تهيۀ کرم: پنير خامهاي: نصف فنجان وانيل: يک قاشق چايخوري پودر شکر: سه فنجان چطور بپزم: براي تهيۀ اين کيک هويج خوشمزه، يک ظرف بزرگ برداريد و آرد چندمنظوره را درون آن بريزيد. حالا نمک را به آن اضافه کنيد. در مراحل بعد جوششيرين، بکينگپودر، پودر زنجبيل و دارچين را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنيد. در يک ظرف ديگر شکر و تخممرغ را باهم مخلوط کنيد تا مخلوط کاملاً يکنواختي حاصل شود. ازطرفديگر، کرۀ جامد را بههمراه روغن نارگيل روي حرارت قرار دهيد تا هر دو ذوب شده و باهم مخلوط شوند. حالا مخلوط کره را به مخلوط روغن اضافه کرده و باهم مخلوط کنيد. هويج رنده شده را نيز به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنيد. حالا نوبت گردو و پسته است. آنها را نيز اضافه کرده و مجدد هم بزنيد. در آخرين مرحله مخلوط آرد را اضافه کنيد. ملات کيک هويج را خوب هم بزنيد تا يکنواخت شود. قالب فر را چرب کرده و مايۀ کيک را درون آن بريزيد. حالا قالب را براي ۴۵ دقيقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتيگراد قرار دهيد. کيک هويج شما بعد از ۴۵ دقيقه آماده است. کيک را از يخچال خارج کرده و اجازه دهيد سرد شود. براي تهيۀ کرم کيک هويج، پنير خامهاي، وانيل و پودر شکر را باهم مخلوط کنيد تا کرم يکنواختي حاصل شود. کرم را به کمک يک کاردک روي کيک بماليد و بعد به قطعات دلخواه برش بزنيد.