آکا ايران/
چي لازم دارم:
تخم مرغ 4عدد
مرغ 200گرم
پيازچه نصف پيمانه
خمير (مربوط به داخل نان باگت) 1پيمانه
شير نصف پيمانه
سفيده تخم مرغ 1عدد
پنير خامه اي 100گرم
عصاره مرغ 1عدد
کره 35گرم
فلفل به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
تخم گشنيز (پودر شده) به ميزان لازم
سبزي (معطر) نصف پيمانه
سيب زميني (پوره شده با خامه و سبزي معطر(اختياري)) به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
ابتدا تخم مرغ ها را با مقداري اب و نمک آبپز کنيد به طوري که کاملا سفت شوند.سپس آنها را پوست بکنيد. گوشت مرغ را 2بار چرخ کرده و با پيازچه خرد شده، نيمي از سبزيجات معطر، خمير باگت خيسانده شده در شير، سفيده تخم مرغ و پنير خامهاي را در ظرفي خوب مخلوط کرده و ورز دهيد و با نمک، فلفل و پودر تخم گشنيز مزهدار کنيد. ته قالب تخم مرغي شکل را چرب کرده و مقداري از مايع گوشتي را کف قالب پهن کنيد. يکي از تخم مرغ ها را در آن قرارداده با مقدار ديگري از مخلوط گوشتي روي آن را پوشانده و فرم دهيد.اين کار را با 3 تخممرغ ديگر نيز تکرار کنيد.
قالب را در ظرفي که يک ليوان آب و 25 گرم کره و باقي سبزيجات معطر را ريختهايم قرار داده و در ظرف را ببنديد تا بخار با آب مواد داخل قالبها پخته شود.وقتي مواد داخل قالبها خود را گرفت به کمک نوک چاقو قالبها را جدا کرده و مجدداً تخم مرغي ها را در مايع قبلي غلتانده و با حرارت کاملاً بپزيد. و با سبزيجات دلخواه . پ.ره سيب زميني مخلوط شده با خامه و سبزيجات تزيين کنيد.
نکات:
1)اين تخم مرغيها را در هر نوع قالبي مي توانيد درست کنيد. در صورتيکه قالب در اختيار نداريد، آب بيشتري را به جوش آورده و تخم مرغيها را در دست شکل داده در آب جوش بياندازيد تا فوراً خود را بگيرد، سپس در همان آب که با مواد فوق مزه دار شده است، بپزيد.
2)چاشني اين غذا در بهار گوجه سبز است و در فصول ديگر از هر چاشني ديگر که رنگ آن را تغيير ندهد، ميتوانيد استفاده کنيد.
3)اگر دوست داريد بعد از پخت تخم مرغي ها در قالب آنها را در آرد سوخاري غلتانده و در روغن سرخ کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار