ميز اردور/ پيش غذايي براي علاقه مندان به طعم بادمجان
گروه آشپزي/ چي لازم دارم: بادمجان چهار عدد سير رنده شده دو حبه ژامبون 100 گرم آب گوشت نصف پيمانه قارچ پخته شده 250 گرم مغز نان سفيد يک پيمانه کره 50 گرم جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري نمک وفلفل به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: اول بادمجانها را از قطر نصف کرده و در روغن سرخ ميکنيم و کنار ميگذاريم سپس کره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش کشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميکنيم کمي توي بادمجانها را خالي کرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميکنيم. در ظرف پيرکس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود.