ذائقه ها/ طرز تهيه املت قارچ و سبزي رژيمي
سوران/ چي لازم دارم (براي 4 نفر): تخممرغ (زرده و سفيده جدا) 4عدد نمک يک چهارم قاشق غذاخوري شير (کم چرب) 2 قاشق غذاخوري پنير فتا (رنده شده) 40 گرم فلفل سياه يک چهارم قاشق چايخوري روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري پوره گوجه فرنگي 100 گرم کدو سبز (خردشده) 50 گرم قارچ ورقهاي (خرد شده) 50 گرم آبليموي تازه به مقدار لازم چطور بپزم: جهت تهيه املت قارچ و سبزي ابتدا سفيدههاي تخممرغ و نمک را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. آنگاه زردههاي تخممرغ را همراه با شير، پنير فتا و فلفل سياه مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبي را به قطر 25 سانتيمتر، با روغن زيتون چرب کنيد و مايه فراهم کرده را در آن بريزيد و با حرارت ملايم بپزيد تا تخممرغ ببندد. سپس املت را در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، بگذاريد و به مدت 5 تا 8 دقيقه املت را بپزيد تا طلايي رنگ شود. اکنون پوره گوجه فرنگي، کدو و قارچ را به مدت 10 دقيقه، بپزيد. حالا املت را در ظرف مناسبي بگذاريد، يک نيمه از املت را روي نيمه ديگر آن برگردانيد و مخلوط سبزي را رويش بريزيد و همراه با آبليموي تازه ميل کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar