چاره چي/
روش اول:
مواد لازم براي تهيه مانتي غذاي اصيل ترکيه
آرد -۲ ليوان
نمک – ۱ قاشق چايخوري
تخم مرغ – ۱ عدد
آب به اندازه اي که خمير به دست نچسبد .
گوشت چرخ کرده – ۲۵۰ گرم
پياز -۱ عدد
نمک و فلفل – به ميزان لازم
ماست – ۱ ليوان
سير- ۲ حبه
طرز تهيه:
آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط مي کنيم و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير يکنواخت و نسبتاً نرمي بدست بيايد ، روي خمير را پوشانده و به مدت يک ساعت استراحت مي دهيم. پياز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه ميکنيم و با نمک و فلفل تفت مي دهيم . سپس خمير را به قطر نيم ميليمتر باز مي کنيم و با چاقو تيز به شکل مربع ۵/۱ * ۵/۱ سانتيمتري مي بريم و يا با استکان قالب مي زنيم. از مواد مياني کمي روي خمير برش خورده ريخته و خمير را مثل قطاب مي پيچيم (يا مثل بقچه مي بنديم). وقتي همه خميرهاي مانتي را درست کرديم . يک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده و مانتي ها را داخل آن ريخته و به مدت ۱۵- ۲۰ دقيقه مي جوشانيم . بعد آبکش کرده و مانتي ترکيه را در بشقاب مي ريزيم . رب گوجه فرنگي را در کره تفت داده و کمي آب اضافه مي کنيم تا به غلظت سس برسد. سير رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روي مانتي ها را ابتدا سس و بعد از ماست سيردار مي ريزيم. مانتي ترکيه آماده سرو است.
مانتي ترکيه را بايد گرم سرو کرد.
روش دوم:
مواد لازم (براي ۴ نفر) مانتي:
مانتي نصف بسته
قارچ ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا يک بسته
ذرت نصف قوطي کنسرو
کره ۵۰ گرم
گوجه فرنگي ۱ عدد
فلفل دلمه اي سبز يا رنگي يک پيمانه
نمک و فلفل و آويشن به مقدار لازم
طرز تهيه:
* براي درست کردن مواد داخل مانتي، ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت مي ديم .
* بعد ذرت کنسروي رو مي ريزيم ( مي تونيد خودتون ذرت رو دون کرده و بپزيد و در فريزر براي انواع غذاها استفاده کنيد).
* خوب مواد داخل مانتي به همين راحتي آماده شد .
* داخل قابلمه اي آب ريخته و اجازه بدين بجوشد . سپس مانتي ها رو داخل آن بريزيد .
* وقتي مانتي ها نرم شدن آبکش کنيد . تقريبا ۱۵-۱۰ دقيقه طول مي کشد . نگذاريد که مانتي ها بيش از اندازه نرم شوند
* نصف مانتي را داخل پيرکس بريزيد .
* بعد نصف قارچ و ذرت و بعد نصف پيمانه فلفل دلمه اي را روي مواد پخش کنيد .
* يک سوم پنير پيتزا را روي مواد ريخته و به همين ترتيب مجددا مانتي و قارچ و ذرت و …
* در مرحله دوم تمام پنير پيتزا را روي مواد قرار بدهيد . چند تا دونه از فلفل دلمه اي ها را نگه داشته و بعد از پنير پيتزا روي مواد بپاشيد .
* گوجه فرنگي را حلقه حلقه کرده و روي مواد قرار بدهيد .
* پيرکس را بدون درپوش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار داده و اجازه بدهيد پنير آب شده و روي آن طلايي گردد . درصورتيکه بعد از گذشت نيم ساعت روي پنير طلايي نشده ، بمدت ۴-۳ دقيقه گريل را روشن کنيد تا پنير طلايي شود.
* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش ۸-۶ دقيقه با قدرت ۸۰%
* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتيگراد تا زمانيکه پنير آن آب شود ( ۳۰ – ۲۰ دقيقه ) . سپس ۴-۳ دقيقه گريل بالا روشن شود .
* نکته : اين غذاي خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرماييد …
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار