برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي ملل/ مانتي ترکيه اي را به دو روش خوشمزه درست کنيد

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
غذاي ملل/ مانتي ترکيه اي را به دو روش خوشمزه درست کنيد
چاره‌ چي/ روش اول: مواد لازم براي تهيه مانتي غذاي اصيل ترکيه آرد -۲ ليوان نمک – ۱ قاشق چايخوري تخم مرغ – ۱ عدد آب به اندازه اي که خمير به دست نچسبد . گوشت چرخ کرده – ۲۵۰ گرم پياز -۱ عدد نمک و فلفل – به ميزان لازم ماست – ۱ ليوان سير- ۲ حبه طرز تهيه: آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط مي کنيم و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير يکنواخت و نسبتاً نرمي بدست بيايد ، روي خمير را پوشانده و به مدت يک ساعت استراحت مي دهيم. پياز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه ميکنيم و با نمک و فلفل تفت مي دهيم . سپس خمير را به قطر نيم ميليمتر باز مي کنيم و با چاقو تيز به شکل مربع ۵/۱ * ۵/۱ سانتيمتري مي بريم و يا با استکان قالب مي زنيم. از مواد مياني کمي روي خمير برش خورده ريخته و خمير را مثل قطاب مي پيچيم (يا مثل بقچه مي بنديم). وقتي همه خميرهاي مانتي را درست کرديم . يک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده و مانتي ها را داخل آن ريخته و به مدت ۱۵- ۲۰ دقيقه مي جوشانيم . بعد آبکش کرده و مانتي ترکيه را در بشقاب مي ريزيم . رب گوجه فرنگي را در کره تفت داده و کمي آب اضافه مي کنيم تا به غلظت سس برسد. سير رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روي مانتي ها را ابتدا سس و بعد از ماست سيردار مي ريزيم. مانتي ترکيه آماده سرو است. مانتي ترکيه را بايد گرم سرو کرد. روش دوم: مواد لازم (براي ۴ نفر) مانتي: مانتي نصف بسته قارچ ۲۰۰ گرم پنير پيتزا يک بسته ذرت نصف قوطي کنسرو کره ۵۰ گرم گوجه فرنگي ۱ عدد فلفل دلمه اي سبز يا رنگي يک پيمانه نمک و فلفل و آويشن به مقدار لازم طرز تهيه: * براي درست کردن مواد داخل مانتي، ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت مي ديم . * بعد ذرت کنسروي رو مي ريزيم ( مي تونيد خودتون ذرت رو دون کرده و بپزيد و در فريزر براي انواع غذاها استفاده کنيد). * خوب مواد داخل مانتي به همين راحتي آماده شد . * داخل قابلمه اي آب ريخته و اجازه بدين بجوشد . سپس مانتي ها رو داخل آن بريزيد . * وقتي مانتي ها نرم شدن آبکش کنيد . تقريبا ۱۵-۱۰ دقيقه طول مي کشد . نگذاريد که مانتي ها بيش از اندازه نرم شوند * نصف مانتي را داخل پيرکس بريزيد . * بعد نصف قارچ و ذرت و بعد نصف پيمانه فلفل دلمه اي را روي مواد پخش کنيد . * يک سوم پنير پيتزا را روي مواد ريخته و به همين ترتيب مجددا مانتي و قارچ و ذرت و … * در مرحله دوم تمام پنير پيتزا را روي مواد قرار بدهيد . چند تا دونه از فلفل دلمه اي ها را نگه داشته و بعد از پنير پيتزا روي مواد بپاشيد . * گوجه فرنگي را حلقه حلقه کرده و روي مواد قرار بدهيد . * پيرکس را بدون درپوش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار داده و اجازه بدهيد پنير آب شده و روي آن طلايي گردد . درصورتيکه بعد از گذشت نيم ساعت روي پنير طلايي نشده ، بمدت ۴-۳ دقيقه گريل را روشن کنيد تا پنير طلايي شود. * جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش ۸-۶ دقيقه با قدرت ۸۰% * جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتيگراد تا زمانيکه پنير آن آب شود ( ۳۰ – ۲۰ دقيقه ) . سپس ۴-۳ دقيقه گريل بالا روشن شود . * نکته : اين غذاي خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرماييد … همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره