برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ نان تست با سس قارچ

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/   نان تست با سس قارچ
خراسان/ دو قاشق سوپ خوري روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. سپس قارچ را درون ماهيتابه بريزيد و به مدت 7 تا 8 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شود. وقتي که آب اضافه قارچ‌ها تبخير شد، ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنک شود. قارچ را به وسيله دستگاه ميکسر با پنير خامه اي به خوبي مخلوط وبقيه روغن و دو حبه سير را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود. نمک را به مقدار کافي به آن اضافه کنيد. مخلوط تهيه شده را به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا خنک شود و فرم بگيرد. اين کرم خوشمزه را روي نان‌هاي تُست بماليد و ميل کنيد. قارچ - 350 گرم سير - 2 حبه روغن زيتون - 4 قاشق سوپ خوري پنير خامه اي - 180 گرم نان تست - 8 عدد نمک - به ميزان لازم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره