خراسان/ دو قاشق سوپ خوري روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد.
سپس قارچ را درون ماهيتابه بريزيد و به مدت 7 تا 8 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شود. وقتي که آب اضافه قارچها تبخير شد، ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنک شود.
قارچ را به وسيله دستگاه ميکسر با پنير خامه اي به خوبي مخلوط وبقيه روغن و دو حبه سير را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود. نمک را به مقدار کافي به آن اضافه کنيد. مخلوط تهيه شده را به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا خنک شود و فرم بگيرد. اين کرم خوشمزه را روي نانهاي تُست بماليد و ميل کنيد.
قارچ - 350 گرم سير - 2 حبه روغن زيتون - 4 قاشق سوپ خوري پنير خامه اي - 180 گرم نان تست - 8 عدد نمک - به ميزان لازم
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار