آخرين خبر/
چي لازم دارم:
خيارشور: يک شيشه
ران مرغ: 6 عدد
آرد کامل: ¼ پيمانه
روغن گياهي: يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
آب مرغ: يک پيمانه
کره: يک قاشق غذاخوري
شويد (خرد شده): يک قاشق غذاخوري
فلفل قرمز (خرد شده): ¼ پيمانه
چطور بپزم:
1- خيارشورها را خارج کنيد و مرغها را درون سرکه آن بريزيد و 8 تا 24 ساعت در يخچال نگهداريد.
2-فر را با دماي 475 درجه فارنهايت گرم کنيد. مرغها را از سرکه خارج کنيد و کنار بگذاريد تا آب آنها کشيده شود. در يک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. مرغها را درون مخلوط آرد بغلتانيد و تکان دهيد تا آرد اضافه آن گرفته شود.
3- در يک تابه بزرگ روغن را روي حرارت ملايم گرم کنيد. مرغها را داخل آن بچينيد و با حرارت متوسط حدود 8 دقيقه سرخ کنيد تا کاملا طلايي شوند. مرغها را برگردانيد و تابه را درون فر قرار دهيد. آنها را به مدت 15 دقيقه بپزيد . مرغها را از تابه خارج کنيد. آنها را درون بشقاب قرار دهيد و بگذاريد 5 دقيقه بماند.
4- تابه را دوباره روي اجاق بگذاريد. روغن تابه را خارج کنيد و فقط به اندازه يک قاشق غذاخوري بگذاريد بماند. آب مرغ را اضافه کنيد تا دو دقيقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بيابد. با قاشق چوبي هم بزنيد. کره و نمک و فلفل را اضافه کنيد. شويد را اضافه کنيد و سس را روي مرغ بريزيد. روي آن، خيارشورهاي خرد شده و فلفل قرمز بريزيد و سرو کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار