شيريني ها/ کيکي ملس مخصوص بهار
اطلاعات/ اين روزها که ريواس تازه بهاري بيش از هميشه در دسترس است، اين کيک ملس را بپزيد و از طعم آن لذت ببريد. چي لازم دارم: آرد ۲۵۰ گرم خمير مايه ۱ قاشق غذاخوري شکر ۱۵۰ گرم شير کم چرب ۱۲۵ ميلي ليتر کره ۳۰ گرم ريواس ۷۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد قهوه به ميزان دلخواه پودر دارچين نصف قاشق چاي خوري بادام ورقه اي ۲۰ گرم چه جوري درست ميشه:
آرد را در يک کاسه ريخته و در وسط آن يک گودي ايجاد کنيد و خمير مايه را درون آن بريزيد. سپس يک قاشق
چاي خوري شکر را به همراه ۶ قاشق غذاخوري شير و آرد به آن افزوده و از کنار ظرف مواد را مخلوط کنيد. در ادامه روي ظرف را پوشانده و به مدت زمان ۱۵ دقيقه به حال خود بگذاريد. پس از اين مدت، ۵۰ گرم شکر، بقيه شير ولرم و کره را به خمير اضافه کرده و آنها را با هم ديگر ورز دهيد و دوباره روي ظرف را بپوشانيد و به مدت ۳۰ دقيقه به حال خود بگذاريد. ريواسها را شسته و به قطعات ريز برش دهيد. سپس تخم مرغها، قهوه، دارچين و بقيه شکر را با هم مخلوط کنيد. فر را تا ۲۰۰ در جه سانتي گراد گرم کرده و قالب را با کاغذ شيريني پزي بپوشانيد. در مرحله آخر خمير ورز داده شده را داخل قالب گذاشته و پهن کنيد. ريواسهاي خرد شده و آخر بادامها را روي آن بپاشيد. کيک را به مدت ۳۵-۳۰ دقيقه درون فر در قسمت پايين قرار دهيد تا بپزد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar