شيريني ها/ کيک ساده و خوشمزه براي تازه کارها
منودليار/ چي لازم دارم: ۱۲ عدد سفيده تخم مرغ ۱+ ۱.۴ پيمانه آرد سفيد ۱+ ۳۴ پيمانه شکر ۱.۴ قاشق چاي خوري نمک ۱+ ۱.۲ قاشق مربا خوري کرم تارتار ۱ قاشق چاي خوري وانيل ۱ قاشق چاي خوري عصاره بادام خامه فرم گرفته و توت فرنگي به ميزان لازم براي تزيين چطه جوري درست ميشه: سفيده تخم مرغ را به خوبي با همزن بهم زه تا پف کند و فرم بگيرد. سپس کرم تارتا، وانيل و عصاره بادام را بيافزاي. نمک، آرد و شکر را که قبلا باهم ترکيب کردي نيز به اين مواد اضافه و با درجه کم همزن مخلوط کن. در قالب مخصوص ريخته و به مدت ۱ ساعت در فر با درجه ۱۷۰ درجه سانتيگراد قرار بده. پس از اينکه روي کيک طلايي شد از فر خارج کرد، اجازه بده سرد شود و در نهايت با خامه و توت فرنگي روي آن را تزيين کن. نوش جان.