برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ روش درست کردن آلو مسما

منبع
پارست
بروزرسانی
غذاي اصلي/ روش درست کردن آلو مسما
پارست/چي لازم دارم: مرغ براي هر نفر يه تکه آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد پياز 2 عدد شکر 2 قاشق غذاخوري زردچوبه مقداري چطوري درست کنم: مرغ رو با کمي آب و زرد چوبه به روي آتش مي گذاريم,و پس از آنکه نيم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ايم بدان اضافه مي کنيم. هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ايم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه مي کنيم.بعد از کمي جوشيدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذاي ما آماده است. نکته: • اين خورش بايد آب کمي داشته باشد. • اگر در حين طبخ متوجه شده ايد که مرغ کاملا پخته شده ولي آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنيد تا الوها حسابي پخته و مرغها له نشوند. • نگذاريد پس از اضافه کردن پياز نگذاريد که غذا زياد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت • ميزان شکر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست. • طعم اين غذا با وجود شکر و آلو سياه, ملس مي باشد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره