پارست/چي لازم دارم:
مرغ
براي هر نفر يه تکه
آلو قيسي
براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه
براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز
2 عدد
شکر
2 قاشق غذاخوري
زردچوبه
مقداري
چطوري درست کنم:
مرغ رو با کمي آب و زرد چوبه به روي آتش مي گذاريم,و پس از آنکه نيم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ايم بدان اضافه مي کنيم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ايم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه مي کنيم.بعد از کمي جوشيدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذاي ما آماده است.
نکته:
• اين خورش بايد آب کمي داشته باشد.
• اگر در حين طبخ متوجه شده ايد که مرغ کاملا پخته شده ولي آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنيد تا الوها حسابي پخته و مرغها له نشوند.
• نگذاريد پس از اضافه کردن پياز نگذاريد که غذا زياد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت
• ميزان شکر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شکر و آلو سياه, ملس مي باشد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار