سوران/ در این مطلب با طرز تهیه سوپ بادمجان آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
بادمجان چهار عدد
کره سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک عدد
سیرخردشده چهارحبه
پودر فلفل‌قرمز تند یک قاشق چایخوری
گوجه‌فرنگی دو عدد
آب چهار لیوان
پیاز خرد شده یک عدد
نمک و پودرفلفل‌سیاه به مقدار لازم
چطور بپزم:
بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست کنده و خرد کنید و با کره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه‌ فرنگی را رنده کنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آن‌گاه، بادمجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگی افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سیاه، نمک و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادمجان‌ها کاملا بپزند.
می‌توان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده ‌کرد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar