دونفره/ بر خلاف عقیده‌ی خیلی‌ها که بادمجان را گیاهی بی خاصیت می‌دانند این گیاه فواید زیادی برای بدن داره. بادمجان سرشار از آهن است و برای رفع کم خونی بسیار مفیده و همچنین از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری میکنه و ضامن سلامتی قلب انسان است. این گیاه پرخاصیت توی تابستون طرفدارای بیشتری داره و از اون میشه غذا‌های مختلفی مثل آش بادمجان، دلمه بادمجان و رول کباب بادمجان آماده کرد و در ترشیجات استفاده کرد. کسانی که رژیم غذایی دارن می‌تونن از بادمجان کبابی و سس ماست به عنوان یه غذای رژیمی عالی استفاده کنن. امروز طرز تهیه خورشت بادمجان رو براتون میذارم و امیدوارم که در این ایام عزیز تهیه کنید و از اون لذت ببرید.
چی لازم دارم:
مرغ ۴ تیکه
بادمجان ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
چطور بپزم:
بادمجان‌ها را از یک ساعت قبل پوست بگیرید و آغشته به نمک کنید و بذارید که نمک به طور کامل جذب بادمجان بشه و آب بندازه به این صورت هم تلخی بادمجان از بین میره و هم در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف میشه. داخل یه قابلمه ۳ لیوان آب بریزید و مرغ‌ها رو به همراه یک عدد پیاز متوسط، نمک و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بذارین تا نیم پز بشه. بادمجان‌ها را نیز سرخ کنید.
بعد از ۲۰ دقیقه مرغ‌ها رو از قابلمه بیرون بیارین و در روغن کمی سرخ کنید. آب قابلمه رو هم از صافی رد کنید تا برای پخت خورش از اون استفاده کنید.
رب گوجه را هم کمی تفت داده به همراه مرغ‌ها، آب مرغ و پیاز سرخ شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه. در این مرحله آبلیمو رو کم کم به خورشت اضافه کنید و مراقب باشید که خورشتتون بیش از اندازه ترش نشه. دارچین و در صورت نیاز کمی نمک هم به خورشت اضافه کنید. در صورتی که پیاز سرخ شده‌ی آماده نداشتین ۳ عدد پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کرده و کاملا طلایی کنید و به خورشت بیفزایید.
اگر در حین پخت خورشت‌های مختلف حس کردین که شوری و ترشی غذا بیش از مقدار لازمه میتونین یه سیب زمینی رو پوست گرفته و خام داخل خورشت بذارید تا ترشی و شوری را تا حدود زیادی جذب کرده و غذای مطبوع تری داشته باشین.
بعد از اینکه خورشت شروع به قل قل زدن کرد نصف بادمجان‌ها رو داخل قابلمه بریزین و تا حد امکان حرارت رو کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفته. بادمجان و پیاز سرخ شده باعث لعاب انداختن غذا میشن.
از بقیه بادمجان برای تزئین خورشت و غذاتون استفاده کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar