غذاي اصلي/ «خورشت بادمجان»؛ طعمي اصيل و ايراني
دونفره/ بر خلاف عقيدهي خيليها که بادمجان را گياهي بي خاصيت ميدانند اين گياه فوايد زيادي براي بدن داره. بادمجان سرشار از آهن است و براي رفع کم خوني بسيار مفيده و همچنين از گرفتگي رگها جلوگيري ميکنه و ضامن سلامتي قلب انسان است. اين گياه پرخاصيت توي تابستون طرفداراي بيشتري داره و از اون ميشه غذاهاي مختلفي مثل آش بادمجان، دلمه بادمجان و رول کباب بادمجان آماده کرد و در ترشيجات استفاده کرد. کساني که رژيم غذايي دارن ميتونن از بادمجان کبابي و سس ماست به عنوان يه غذاي رژيمي عالي استفاده کنن. امروز طرز تهيه خورشت بادمجان رو براتون ميذارم و اميدوارم که در اين ايام عزيز تهيه کنيد و از اون لذت ببريد. چي لازم دارم: مرغ ۴ تيکه بادمجان ۲ عدد متوسط پياز ۱ عدد متوسط پياز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري آبليمو ۲ قاشق غذاخوري آب ۳ ليوان نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين به مقدار لازم چطور بپزم: بادمجانها را از يک ساعت قبل پوست بگيريد و آغشته به نمک کنيد و بذاريد که نمک به طور کامل جذب بادمجان بشه و آب بندازه به اين صورت هم تلخي بادمجان از بين ميره و هم در حين سرخ کردن روغن کمتري مصرف ميشه. داخل يه قابلمه ۳ ليوان آب بريزيد و مرغها رو به همراه يک عدد پياز متوسط، نمک و زردچوبه به مدت ۲۰ دقيقه بذارين تا نيم پز بشه. بادمجانها را نيز سرخ کنيد. بعد از ۲۰ دقيقه مرغها رو از قابلمه بيرون بيارين و در روغن کمي سرخ کنيد. آب قابلمه رو هم از صافي رد کنيد تا براي پخت خورش از اون استفاده کنيد. رب گوجه را هم کمي تفت داده به همراه مرغها، آب مرغ و پياز سرخ شده داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بذاريد تا بپزه. در اين مرحله آبليمو رو کم کم به خورشت اضافه کنيد و مراقب باشيد که خورشتتون بيش از اندازه ترش نشه. دارچين و در صورت نياز کمي نمک هم به خورشت اضافه کنيد. در صورتي که پياز سرخ شدهي آماده نداشتين ۳ عدد پياز متوسط رو خلالي نازک خرد کرده و کاملا طلايي کنيد و به خورشت بيفزاييد. اگر در حين پخت خورشتهاي مختلف حس کردين که شوري و ترشي غذا بيش از مقدار لازمه ميتونين يه سيب زميني رو پوست گرفته و خام داخل خورشت بذاريد تا ترشي و شوري را تا حدود زيادي جذب کرده و غذاي مطبوع تري داشته باشين. بعد از اينکه خورشت شروع به قل قل زدن کرد نصف بادمجانها رو داخل قابلمه بريزين و تا حد امکان حرارت رو کم کنيد تا خورشت کاملا جا بيفته. بادمجان و پياز سرخ شده باعث لعاب انداختن غذا ميشن. از بقيه بادمجان براي تزئين خورشت و غذاتون استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar