برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ چند رسپي فست فود‌ خانگي خوشمزه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
برترين ها/ وقتي صحبت از فست فود به ميان مي آيد سريع تصويري از يک غذاي چرب و چيلي پر از سوسيس و کالباس جلوي چشممان نقش مي بندد و وجدانمان به درد مي آيد که اين ها غذاهاي سالمي نيستند و جز ضرر براي بدن چيز ديگري به ارمغان نمي آورند . اما همه مي‌دانيم که دليل مضر بودن فست فودها استفاده از سوسيس کالباس‌هاي نامعتبر و پرادويه و استفاده مکرر از روغن براي سرخ کردن است. ما هم که تمام سعي مان را مي کنيم که مواد اوليه را معتبر و سالم تهيه کنيم، پس مي توانيم مجوز پخت فست فود خانگي را همين جا صادر کنيم تا هم دل خودمان خوش شود، هم دل بچه هايمان که مدتهاست به خاطر سخت گيري هاي ما کمتر اجازه دارند لب به فست فود بزنند شاد مي شود. در اينجا با 20 نوع فست فود که با سوسيس و کالباس سالم آماده مي شود آشنا ميکنيم. ميتوانيد از سوسيس و کالباس خانگي استفاده کنيد. سالاد سيب زميني و کالباس 3 عدد سيب‌ زميني بزرگ آب‌پز را مکعبي خرد کنيد. 2 پيمانه کالباس خرد شده، همين مقدار خيارشور خرد شده و 1پيمانه کرفس ريز خرد شده را هم به سيب زميني‌ها اضافه کنيد. در کاسه‌اي ديگر سس را درست کنيد. 1 پيمانه سس مايونز، 3 قاشق آبليموي تازه، 1 قاشق سس خردل، کمي نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنيد و به مواد بيفزاييد. خوب هم بزنيد تا همه مواد سالاد به سس آغشته شوند. بسته به سليقه‌تان مي‌توانيد مواد ديگري مثل پيازچه، شويد، جعفري يا گشنيز خرد شده به سالاد اضافه کنيد. اگر مي‌خواهيد کالري اين غذا کم شود، مقدار مايونز را کم کنيد و به جاي آن ماست سفت بيفزاييد. پيش غذاي رنگارنگ 5 عدد کدو سبز را خوب بشوييد و از درازا به دو نيمه برش بزنيد. با يک قاشق چايخوري کمي از داخل کدوها را خالي کنيد تا به شکل قايق در بيايند. در يک قابلمه مقداري آب و يک قاشق چايخوري نمک بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. کدوها را به مدت 1 دقيقه در آب جوش قرار دهيد و بعد بيرون بياوريد و در سيني فر بچينيد. در يک کاسه 1 پيمانه کالباس خرد شده، نصف پيمانه فلفل دلمه‌اي نگيني شده، همين مقدار قارچ خرد شده و حلقه‌هاي زيتون را با يک پيمانه پنير پيتزاي رنده شده مخلوط کنيد. داخل کدوها را با اين مواد پر کنيد و رويشان را کمي روغن زيتون بپاشيد. سيني را در فر از پيش گرم شده با دماي 150 درجه سانتيگراد قرار دهيد. در حدي پيش غذا را حرارت بدهيد که پنير آب شود. اگر دوست داريد روي پنير برشته شود آنها را از بالا هم حرارت دهيد. ساندويچ ژامبون و آووکادو به تعداد دلخواه نان تست ساده يا سبوس‌دار روي سطح صاف و تميزي بگذاريد. دو عدد آووکادوي متوسط رسيده را از وسط نصف کنيد و گوشت آن را با قاشق درآورده و در کاسه‌اي بريزيد. کمي پودر زيره، دارچين، نمک و فلفل قرمز به آن افزوده و آووکادو را با چنگال با ادويه‌ها مخلوط کنيد. از اين مخلوط روي نيمي از نانها بماليد. دو ورق ژامبون روي هر نان بگذاريد و ساندويچ را با گذاشتن يک ورقه پنير فرآوري شده تکميل کنيد و بعد از گذاشتن يک نان تست روي آن، نانها را با فرو کردن يک خلال دندان به هم ثابت و سرو کنيد. پاستاي اسفناج و ژامبون خامه اي يک کيلو اسفناج را پاک کنيد، بشوييد و بدون آب در قابلمه‌اي بريزيد تا بخارپز شوند. در تابه‌اي کمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. 1 عدد پياز ريز شده را در تابه تفت دهيد. اسفناجهاي پخته را ساطوري کنيد و با کمي زردچوبه، نمک و فلفل سياه به تابه اضافه کنيد. در آخر نيم کيلو کالباس خرد يا خلال شده هم به تابه اضافه کنيد و همراه ديگر مواد تفت دهيد. حرارت را خاموش کنيد. يک بسته پاستاي 500 گرمي را به روش معمول در آب جوش بريزيد و بپزيد. بعد از نرم شدن آنها را در آبکش بريزيد و از رويشان آب سرد رد کنيد. در قابلمه‌اي بزرگ 2 پيمانه شير بريزيد، روي حرارت متوسط بگذاريد. يک قالب 50 گرمي کره، يک بسته 200 گرمي پنير خامه‌اي، کمي نمک، فلفل، پودر سير و پودر پياز اضافه کنيد. مواد را هم بزنيد تا يکنواخت و سس مانند شوند. مايه اسفناج و پاستاها را هم به اين قابلمه اضافه کنيد و پس از مخلوط و گرم شدن، غذا را در ظرف مورد نظر بريزيد و سرو کنيد. رول بادمجان با طعم ژامبون سه عدد بادمجان قلمي را بشوييد و به صورت طولي و نازک ورقه کنيد. آنها را يک ربع در محلول آب و نمک بخيسانيد. بعد از اين مدت خشک‌شان کنيد و در تابه رژيمي چرب شده با روغن زيتون گريل کنيد و بپزيد. در اين فاصله در تابه‌اي 300 گرم پنير ريکوتا (يا خامه‌اي) بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. 2 پيمانه ژامبون خرد شده را به همراه کمي پودر زيره، پودر سير و نصف پيمانه پودر پنير پارمسان به آن افزوده و دايم هم بزنيد تا مثل سس يکنواخت و غليظ شوند. از اين مواد روي هر ورقه بادمجان کباب شده بريزيد و بادمجان را رول کنيد. با يک خلال دندان رول را ثابت کنيد. همه رولها را آماده کنيد و در ظرف دلخواه بچينيد. کمي روغن زيتون بودار روي آنها بپاشيد. با برگ تازه نعنا تزيين و سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره