سوپ و آش/ «آش ماسووا» را با روشي سريع آماده کنيد
بيتوته/ براي اينکه آش ماسووا سريعتر آماده شود، مي توانيد از کنسرو نخود استفاده کنيد. چي لازم دارم: بلغور گندم 100 گرم برنج نيم دانه 100 گرم اسفناج 100 گرم پياز2 عدد نخود پخته150 گرم کشک يک پيمانه سرخالي نمک و فلفل به اندازه لازم جعفري تازه براي تزيين پونه خشک براي تزيين چطور بپزم: ابتدا بلغور و برنج را ميگذاريم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنيد. پياز را هم خرد کنيد و کناري بگذاريد. قابلمه اي آماده کنيد و کمي روغن در آن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا داغ شود سپس اول پياز را در روغن تفت دهيد. بعد از اين که پياز تغيير رنگ پيدا کرد، اسفناج را اضافه کنيد و تفت دهيد. برنج و بلغور را همراه با مقداري آب جوشيده اضافه کنيد. بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه ميکنيم و مي گذاريم آش 5 دقيقه با شعله کم جا بيفتد. سپس آن را کشيده، پونه خشک بپاشيد و با جعفري تزيين کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar