اين موهيتو تازه کشف شده است!
ايران کوک/ در مورد نوشيدني موهيتو قبلاً هم صحبت کرديم و دستور تهيه آن را آموزش داديم. اما اين بار نوبت موهيتو طالبي است. ترکيب طعم نعنا و ليمو با طالبي واقعا فوقالعاده است. موهيتو طالبي يکي از جذابترين و خوشمزهترين نوشيدنيهاي خنک و مناسب فصل گرماست که بدون شک از نوشيدن آن لذت خواهيد برد اما جالبترين نکته در مورد موهيتو طالبي اين هست که اين نوشيدني نيازي به ليوان ندارد و داخل پوست طالبي سرو ميشود. اين موضوع علاوه بر اين که ظاهر اين نوشيدني را خاص و هيجانانگيز جلوه ميدهد، باعث ميشود طعم طالبي بيشتر در موهيتو احساس شود و جالب اين که هر چه بيشتر به ته ظرف نزديک شويد اين طعم جالبتر و محسوستر ميشود! اين را هم نبايد فراموش کرد که اين يک رسپي اسپانيايي است.نوشيدنيهاي اسپانيايي واقعاً بينظير هستند. پس به هيچ وجه از امتحان کردن موهيتو طالبي غافل نشويد. مخصوصاً که تهيه آن هم خيلي آسان است. چي لازم دارم: طالبي 1 عدد آب خنک 2 پيمانه ليمو ترش 4 عدد شکر 4 قاشق غذاخوري برگ نعنا به تعداد کافي يخ قالبي به دلخواه چه جوري درست ميشه: اول از همه طالبي را از وسط نصف کنيد. تا جايي که ميتوانيد برش را صاف و تميز انجام دهيد (همچنين سعي کنيداز طالبي استفاده کنيد که شکل زيبا و متقارني داشته باشد). تخمهاي طالبي را خارج کنيد. با استفاده از اسکوپساز تا جايي که ميتوانيد از طالبي اسکوپ برداريد و توپهاي طالبي را در ظرفي کنار بگذاريد. حال با قاشق بخشهايي از طالبي را که داخل پوست باقي مانده خارج کنيد. مراقب باشيد پوست را زياد نازک نکنيد. بهتر است پوست طالبي تا جاي ممکن ضخيم باشد تا موهيتو ا آن به بيرون نشت نکند. کف پوست طالبي با چاقو يک برش صاف بزنيد تا کاسه شما ثبات پيدا کند و خوب روي بشقاب بايستد، درست مثل يک کاسه واقعي. اين کار را براي هر دو نصف طالبي انجام دهيد. شکر را همراه با چند برگ نعنا داخل آسياب بريزيد و بکوبيد. سپس آن را به دو نيم تقسيم کنيد و در پوستهاي طالبي خالي شده بريزيد. داخل هر کدام دو سه قالب يخ کوچک و يک ليوان آب خنک بريزيد و هم بزنيد تا شکر در آب حل شود. حال، داخل هر کاسه چند عدد از توپهاي طالبي که قبلاً با اسکوپساز درست کرديد بريزيد. سپس آب ليموها رابه تدريج داخل کاسهها بريزيد تا به طعم دلخواه شما برسد. باقي ليموترشها را حلقه کنيد و براي تزيين روي موهيتو بريزيد. همچنين ميتوانيد از چند برگ نعنا براي تزيين موهيتو طالبي استفاده کنيد. نوشيدني را خنک و با ني سرو نماييد. اين نوشيدني در اسپانيا گاهي همراه با چوبشور و ژامبون سرو ميشود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar