برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ سالاد ذرت و هويج؛ ايده اي خوشمزه و متفاوت

منبع
سوران
بروزرسانی
ميز اردور/ سالاد ذرت و هويج؛ ايده اي خوشمزه و متفاوت
سوران/ چي لازم دارم: ذرت يک پيمانه هويج يک و نيم پيمانه سيب‌زميني 500 گرم شويد 100 گرم پودر سير يک قاشق سوپخوري آبليمو دو قاشق سوپخوري سس و خامه يک پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: ابتدا سيب‌زميني‌ها را پخته و به صورت نگيني خرد کرده و با ذرت مخلوط کنيد. هويج‌ها را مي‌توانيد به صورت خام يا پخته نگيني خرد و به مخلوط اضافه کنيد. شويد ساطوري شده، سس، خامه، نمک، فلفل، آبليمو و پودر سير را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم بروند و در يخچال قرار ‌دهيد تا کاملا سرد شود. نکته: در صورت داشتن رژيم به جاي سس و خامه از ماست، آبليمو و روغن زيتون استفاده شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره