سوران/ چي لازم دارم:
ذرت يک پيمانه
هويج يک و نيم پيمانه
سيبزميني 500 گرم
شويد 100 گرم
پودر سير يک قاشق سوپخوري
آبليمو دو قاشق سوپخوري
سس و خامه يک پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
ابتدا سيبزمينيها را پخته و به صورت نگيني خرد کرده و با ذرت مخلوط کنيد. هويجها را ميتوانيد به صورت خام يا پخته نگيني خرد و به مخلوط اضافه کنيد. شويد ساطوري شده، سس، خامه، نمک، فلفل، آبليمو و پودر سير را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم بروند و در يخچال قرار دهيد تا کاملا سرد شود.
نکته:
در صورت داشتن رژيم به جاي سس و خامه از ماست، آبليمو و روغن زيتون استفاده شود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار