خراسان/ مواد سس به جز جعفری و گشنیز را درمخلوط کن بریزید تا کاملا له شود.
گشنیز و جعفری را به سس اضافه کنید و مدت کوتاهی فقط به اندازه ای که خرد شود مخلوط کنید.
جعفری وگشنیز را با سس آماده شده در یک کیسه پلاستیکی بریزید. حداقل 4ساعت بماند تا مزه دار شود.
کدو سبز را حلقه ای خرد کنید، فلفل دلمه ای و پیاز را به همراه قارچ داخل کیسه فریزرحاوی سس بریزید و با تکان دادن سبزیجات را به سس آغشته کنید، درکیسه را ببندید و حداقل به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سبزیجات مزه دار شود.
سبزیجات را به سیخ های چوبی خیس خورده بکشید.
از قبل سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورد و هنگام پخت نسوزد.
صفحه گریل را چرب و سبزیجات را حدود15 دقیقه گریل کنید.
سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریف تر استفاده کنید به این ترتیب طعم بهتری خواهد داشت؛ همه سبزیجات را به خوبی بشویید.

کدوی متوسط حلقه شده - دوعدد فلفل دلمه ای متوسط تکه شده - دوعدد
پیاز بزرگ (تکه های سه سانتی خرد شده) - دو عدد قارچ شسته - نیم کیلوگرم سیخ چوبی خیس خورده - 10 عدد مواد لازم سس: روغن زیتون - چهار قاشق غذاخوری آب لیمو- سه قاشق غذاخوری سیر- سه حبه تخم گشنیز ساییده - یک قاشق چای خوری زیره ساییده - نصف قاشق چای خوری پاپریکا - نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز - کمی نمک - نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه - کمی جعفری تازه - کمی گشنیز تازه - کمی





همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar