اطلاعات/ در این مطلب با طرز تهیه دونات سیب و دارچین آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
شکر قهوه ای ‏ ۱۵۰ گرم
کره ‏ ‏ ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ‏۳ عدد
آرد قنادی ‏ ‏ ۲۵۰ گرم
دارچین ۳ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ‏۱ قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
شیر ‏ ‏۱۲۵ میلی لیتر
سیب رنده شده ‏۲۰۰ گرم
پودر شکر ‏ به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی شکر قهوه‌ای و کره را با همزن برقی، هم بزنید تا نرم و یکدست شود. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کرده و پس از اضافه کردنِ هر کدام، مواد را مجدداً هم بزنید. در ظرفی دیگر، آرد، دو قاشق چای خوری پودر دارچین، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید.‏‎ ‎شیر و مخلوط آرد را کم کم به مخلوط شکر اضافه کرده و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در آخر سیب پوست گرفته شده و رنده شده را به آن افزوده و مخلوط کنید. داخل قالب‌های دونات را با روغن چرب و آردپاشی کرده و آرد اضافی را بگیرید. به اندازه دو سوم قالب‌ها را از مایه آماده شده پر کنید، سپس قالب‌ها را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا دونات‌ها کاملاً بپزند. پس از پخت، دونات‌ها را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند، سپس از قالب خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه
در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله، شکر و بقیه پودر دارچین را در کیسه پلاستیکی ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید دونات‌های خنک شده را یکی یکی داخل کیسه حاوی مخلوط شکر انداخته و تکان دهید تا دونات‌ها کاملاً به مخلوط شکر آغشته شوند.‏



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar