نمناک/ چی لازم دارم:
فیله مرغ :300 گرم
آبلیمو :دو قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی :دو عدد
زعفران آب کرده :دو قاشق سوپخوری
لیموترش :یک عدد
فیله گوسفندی :300 گرم
سیخ چوبی :به میزان لازم
پیاز :یک عدد
روغن زیتون :دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
چطور بپزم:
فیله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و پیاز قرار دهید.
فیله و فیله گوشت را مقداری با استیک کوب، بکوبید تا گوشت و مرغ به هم بچسبد؛ سپس به صورت حلزونی بپیچید و به سیخ چوبی بزنید.
مقداری روغن مایع داخل تابه چدنی بریزید و کباب های حلزونی را به همراه گوجه فرنگی داخل تابه سرخ کنید.
کباب حلزونی باید با حرارت ملایم باید آماده شود تا مغز پخت شود.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar