آخرین خبر/ چی لازم دارم:
بادمجان 5 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 5 حبه
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

چطوری درست کنم:
بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید.

نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود.

کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید .



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar