عصرانه/ حلواي اوماج، تجربهاي متفاوت
ايران کوک/ مواد لازم براي 6 نفر: آرد 2 پيمانه شير 1 ليوان شکر 1/2 پيمانه شيره انگور 1/2 پيمانه گلاب 3 قاشق پودر هل 1/4 قاشق چايخوري زعفران دم کرده 1/3 ليوان گردو پودر شده 1/2 ليوان روغن 3/4 پيمانه
طرز تهيه:
آرد را در يک سيني بريزيد. شير را در يک افشانه بريزيد و آن را روي آرد بپاشيد. همزمان با چنگال مدام سطح آرد را به هم بزنيد تا آرد به گلوله هاي ريز خمير يا به اصطلاح اوماج تبديل شود . سيني را در گوشه از آشپزخانه قرار دهيد تا خشک شود.
در اين فاصله با نصف پيمانه شکر و زعفران شربتحلوا را تهيه کنيد. نصف پيمانه شيره انگور غليظ را به شربت اضافه کنيد و روي شعله گاز قرار دهيد تا آهسته بجوشد.
هنگامي که اوماجها کمي خشک شدند آنها را در ميکسر يا غذا ساز بريزيد تا دانه ها يکدست و ريز شوند.
3/4 پيمانه روغن را داغ کنيد ( در صورت استفاده از روغن حيواني حواستون باشه که خيلي داغ نشود ) و اوماجها را داخل آن بريزيد. اوماج را مدوام روي حرارت ملايم هم بزنيد تا سرخ و رنگ آن کاملا عوض شود.
کمي گلاب و به دلخواه پودر هل داخل شربت بريزيد و هم بزنيد. حال شربت را در حلوا بريزيد. حلوا را روي حرارت هم بزنيد تا به خورد حلوا برود سپس آن را از روي حرارت برداريد. در اين مرحله کمي گردو ريز و پودر شده به حلوا اضافه کنيد و سپس آن را هم بزنيد.
نکته: دقت کنيد تا پس از پاشيدن شير آرد کاملا خشک شود در غير اين صورت در حلوا گلوله مي شود.
در تهيه شربت حلوا مي توانيد حتي به جاي شکر از شيره انگور استفاده کنيد.
حاضر است در : 120 دقيقه
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar