تک آشپز/
چي لازم دارم:
2ق س ژله بلوبري Blue berry
1/2 موز
2 حلقه آناناس تازه
2 تکه شليل تازه يا زردآلو
1 اسکوپ بستني وانيلي
1 قس پودر پسته
1 قس پودر فندق
2 قس کنجد
2 قس پودر نارگيل
3 قس عسل
به مقدار لازم سس شکلات
چه جوري درست ميشه:
1. ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست کردن ژلهها، پودر ژله را با يک ليوان آب داغ، سپس يک ليوان آب سرد مخلوط کرده و بگذاريد در يخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل ليوان بريزيد. موز را حلقهحلقه کرده روي ژله قرار دهيد.
2. آناناس را خرد کنيد و روي حلقههاي موز بريزيد.
3. تکههاي زردآلو يا شليل را هم طوري کنار ديواره بچينيد که وسط آنها را با بستني پر کنيد.
4. پودر پسته، پودر نارگيل، کنجد و پودر فندق را روي هم بريزيد و در انتها سس شکلات را طوري روي مواد بريزيد که همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر کمي عسل روي شکلات بريزيد.
يهجور ديگه
اگر ميخواهيد اين معجون را در پاييز يا زمستان هم درست کنيد، ميتوانيد به جاي ميوههاي تازه از کنسروي آنها هم استفاده کنيد.
فوتوفن
اسکوپ نام وسيلهاي قاشق مانند است که براي شکل دادن بستني در ظرف مخصوص سرو استفاده ميشود. اگر شما آن را نداريد، ميتوانيد از قاشق معمولي استفاده کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار