غذاي اصلي/ طرز تهيه آلبالو پلوي اصيلِ ايراني
برترين ها/ چي لازم دارم: برنج: 500 گرم آلبالو (مربا): يک و يک دوم پيمانه گوشت (چرخ کرده): 200 گرم پيازداغ: يک ق س روغن: 50 گرم زعفران (ساييده): يک ق چ خلال پسته و بادام: جهت تزيين پياز (متوسط): يک عدد فلفل سياه (پودر شده): به ميزان لازم نمک: به ميزان لازم چطوري درست کنم: 1. برنج را شسته و با کمي نمک و آب آن را براي 2 الي 3 ساعت خيس کنيد. گوشت چرخ کرده را به همراه يک عدد پياز متوسط رنده شده، کمي نمک و پودر فلفل سياه خوب ورز دهيد تا گوشت چسبنده و يکدست شود. 2. گوشت را به شکل کوفته هاي ريز و يکدست درست کرده و در تابه اي چرب کنار يکديگر بچينيد (بهتر است از ظرف نچسب استفاده نماييد). سپس تابه کوفته ريزه را روي حرارت متوسط قرار داده و به آرامي کوفته ها را بدون اينکه به آب بيافتند سرخ کرده و کنار بگذاريد. 3. مقدار مناسبي آب را جوش آورده و برنج را براي آبکش کردن آماده نماييد. ته ظرف نچسبي را روغن ريخته و ته ديگ سيب زميني بچينيد (اين ته ديگ ديرتر مي سوزد). يک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ريخته و کمي مرباي آلبالو بدون شيره روي آن بريزيد، سپس لايه هاي بعدي را به همين شکل تا آخر ادامه دهيد. 4. در آخر اگر مايل بوديد مقداري از شيره رقيق آلبالو را روي برنج به همراه کمي کره آب شده ريخته و برنج را دم کنيد. توجه داشته باشيد که اين پلو خيلي سريع مي سوزد پس شعله را بسيار ملايم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببريد. 5. زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشيده روي آن را با برنج زعفراني، خلال پسته و خلال بادام خيس خورده به همراه کوفته ريزه ها تزيين کرده و در کنار مرباي آلبالو اضافه سرو نماييد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar