اينطوري سيب زميني سرخ کرده ترد مدل رستوران ها درست کنيد!
چاره چي/ براي همه بارها پيش آمده است که هر چه تلاش کرده اند مدل رستوران ها سيب زميني سرخ کرده درست کنند، ولي موفق نشده اند. اميدواريم با توجه به نکاتي که براي شما آورده ايم بتوانيد سيب زميني ترد و خوشمزه اي را درست کنيد. ۱- اول سيب زميني ها رو درشت خرد کنيد. سپس به مدت يکي دو ساعت درون آب يخ قرار بدهيد. اين کار باعث مي شود ماده زائد درون سيب زميني از بين برود ۲- بعد از يکي دو ساعت، در قابلمه اي آب را جوش بياوريد و زماني که آب جوش آمد، سيب زميني ها را در آن بريزيد. انگار که مي خواهيد آنها را مثل برنج آبکش کنيد. نکته مهم اينکه بيشتر از ۵ دقيقه سيب زميني ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له مي شوند. ۳- بعد از ۵ دقيقه سيب زميني ها رو آبکش مي کنيد و روي آن آب سرد مي ريزيد. بگذاريد آبش حسابي برود. در اين فاصله روغن رو داغ مي کنيد. روغن که حسابي داغ شد، سيب زميني ها رو خيلي با حوصله توي روغن مي چينيم. نبايد روي هم باشند وگرنه خوب سرخ نمي شوند. ۴- بعد از سرخ کردن، سيب زميني ها رو روي دستمال کاغذي تميز بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. سيب زميني شما آماده است نوش جان همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar