غذاي ملل/ ميگو زنداني در ماکاروني؛ سبک جديدي از طعم ها
نمناک/ چي لازم دارم: يک بسته ماکاروني ساده 24 عدد ميگو روغن براي سرخ کردن مواد لازم سس: کره مقداري 1 قاشق چايخوري پودر سير 1 قاشق چايخوري فلفل قرمز چطور بپزم: ماکاروني را طبق معمول در آب جوش با نمک بپزيد. در همين حين، ميگوها را آماده کنيد و پوست آنها را جدا کنيد بجز دم آنها. ماکاروني را آبکشي کنيد. ولي نشوييد و سس نزنيد. زيرا ماکاروني را به حالت چسبناک لازم داريم. چند رشته (حدود 15 رشته) ماکاروني را در دستتان بگيريد و آنها را مثل طناب دور يک ميگو بپيچيد. از چسبناکي ماکاروني استفاده کنيد و آنها را خوب به دور ميگو بپيچيد. ميگوهاي ماکاروني پيچ شده را داخل ظرفي بگذاريد. براي همه ميگوها اين کار را تکرار کنيد. حالا تک تک آنها را در روغن داغ بيندازيد و تفت دهيد تا ماکاروني طلايي شود. هر کدام را حدود 2 دقيقه سرخ کنيد. سپس از روغن دربياوريد و بگذاريد روغن اضافي آنها کشيده شود. براي سس ماکاروني، کره و پودر سير و فلفل را مخلوط کنيد. در واقع هر سس خوشمزه اي که دوست داريد را مي توانيد کنار اين ميگوي زنداني سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar