ميز اردور/ «موس توت فرنگي» با دستوري متفاوت
آخرين خبر/ مواد لازم: زرده تخم مرغ ٢عدد پودر قند ١/٣پيمانه(٥٠گرم) وانيل ١/٤ قاشق مرباخوري پودر ژلاتين ١٥گرم(١و ١/٢ قاشق سوپ خوري) آب ٦٠ميلي ليتر(١/٤پيمانه) پوره توت فرنگي ١پيمانه سفيده تخم مرغ ٤عدد پودر قند ١٠٠گرم خامه قنادي ١٥٠گرم(١/٢پيمانه) رنگ خوراکي قرمز در صورت تمايل طرز تهيه : زرده هارا با ٥٠ گرم پودر قند و وانيل بزنيد تا کرم مانند شود،پودر ژلاتين را با آب سرد روي بخار آب بن ماري کنيد،پوره توت فرنگي را روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود سپس با ژلاتين حل شده مخلوط کنيد،پوره وژلاتين را به تدريج به زرده ها اضافه و کمي با همزن بزنيد،سفيده هارا با همزن بزنيد و به تدريج ١٠٠ گرم پودر قند را به آن اضافه کنيد تا فرم بگيرد سپس آنرا با خامه فرم گرفته مخلوط کنيد.سفيده و خامه را به باقي مواد دسر اضافه کنيد،سپس در ظرف مورد نظر ريخته و به مدت ٣-٤ ساعت در يخچال قرار دهيد . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar