غذاي اصلي/ «پلوي سه رنگ» را حتما در مهماني ها بپزيد
تبيان/ چي لازم دارم: برنج : 3 فنجان گوجهفرنگي : 4 عدد سينه مرغ : يک طرف ماست : 3 قاشق غذاخوري پياز : 2 عدد پنير پيتزا : 100 گرم زعفران : نصف قاشق چايخوري آلو خورشتي : 2 عدد تخممرغ : 3عدد روغن : نصف فنجان رب گوجهفرنگي : يک قاشق غذاخوري چطور بپزم: يک طرف سينه مرغ را با يک عدد پياز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و براي طعم آن)، يک فنجان آب و کمي نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخير شود. سپس آن را ريشريش کرده، با يک قاشق زعفران آب کرده غليظ و يک قاشق پياز داغ روغن گرفته، مخلوط ميکنيم تا مايه وسط پلو آماده شود. چهار عدد گوجهفرنگي را رنده کرده تا يک کاسه ماستخوري گوجه رنده شده به دست آوريم. سپس آن را در سه قاشق غذاخوري روغن ميريزيم و يک قاشق غذاخوري رب گوجه و کمي نمک اضافه کرده، تفت ميدهيم. سه فنجان برنج را با يک قاشق مرباخوري نمک براي دو ساعت خيس ميکنيم. سپس يک کاسه ماستخوري از برنج خيسخورده را همراه يک کاسه آب به گوجه تفتداده شده، اضافه ميکنيم و در آن را گذاشته تا دم بکشد. پلوي پختهشده بايد تقريباً به حالت شفته باشد. يک قاشق غذاخوري ماست را در ظرفي ريخته، هم ميزنيم. يک عدد تخممرغ و کمي زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم ميزنيم و بعد آن را به دمي گوجه پختهشده اضافه کرده، هم ميزنيم تا برنج قرمز به دست آيد. بقيه برنج خيسخورده (دو کاسه ماستخوري برنج خيسخورده) را با دو کاسه ماستخوري آب، به صورت دمي ميپزيم تا برنج پخته شده شفته به دست آيد. يک قاشق ماست، يک عدد تخممرغ و کمي نمک را با هم مخلوط کرده، به نصفي از برنج سفيد پختهشده، اضافه ميکنيم. آن را هم زده، کنار ميگذاريم. يک قاشق غذاخوري ماست را در ظرفي ريخته، هم ميزنيم. يک عدد تخممرغ و کمي زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم ميزنيم. بقيه برنج را با کمي زعفران مخلوط کرده و بعد با مايه تخممرغي آغشته کرده تا برنج زرد به دست آيد. پلو سفيد، قرمز، زرد و مايه وسط پلو آماده ميباشد. قالب تفلون سوراخ دار را چند دقيقه در فر ميگذاريم تا داغ شود بعد دو قاشق روغن در آن ريخته، با يک فر چه روغن را به همه جاي قالب ميماليم. ابتدا برنج قرمز را ته قالب ريخته، آن را فشرده کرده، روي آن را صاف ميکنيم بعد نصف پنير پيتزا رنده شده و بعد نصف مرغ تفتداده شده را روي آن ميريزيم به طوري که مايه مرغ به کنارههاي قالب نخورد. سپس برنج زرد و دوباره پنير پيتزا و مايه مرغ و در آخر برنج سفيد را اضافه کرده، روي آن را صاف ميکنيم و در قالب را ميگذاريم. فر را از يک ربع قبل روشن ميکنيم. پلو را به مدت 30 الي 40 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت متوسط (160 الي 180 درجه سانتيگراد) قرار ميدهيم تا پخته شود. ميتوان برنج زرد آمادهشده را در قالبهاي کيک يزدي ريخت و در فر گذاشت که بپزد و بعد روي آن را با کمي پنير پيتزا، گوجهفرنگي، سوسيس و سس گوجه به فرمهاي مختلف تزئين کرد. بعد از کمي سرد شدن، پلو سه رنگ را ميتوان به راحتي از قالب جدا کرد تا آماده پذيرايي شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar