آخرین خبر/ چی لازم دارم:
2 ق غ آرد برنج یا 5 ق برنج پخته شده و له شده
3/4 پیمانه کلم رنده شده
عدس یا هر یک از حبوبات دلخواه یک پیمانه
1/4 پیمانه پیاز رنده شده آبگرفته
فلفل سبز دلمه ای رنده درشت نصف یکعدد
زنجبیل رنده شده 2 ق غ
سیر دو حبه رنده شده
زیره نصف ق چ
پودر کاری و ادویه دلخواه
زردچوبه
نمک و فلفل قرمز و سیاه
نارگیل رنده شده یک ق غ
یک پنسه بکینگ پودر
روغن سرخ کردنی
چطور بپزم:
عدس یا حبوبات دلخواه را خیس کرده و در صورت ممکن پوست بگیرید . حبوبات را در بلندر له کنید . سپس مواد را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا یکدست شود .
اکنون در ظرفی گود روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود . از مایه گلوله از برداشته لای نایلون قرار دهید تا گرد شود و بعد با انگشت وسط آن مانند دونات سوراخی تعبیه کنید .
آنها را یک به یک داخل روغن بریزید . سرخ که شدند روی حوله کاغذی قرار دهید و سپس با انواع سس و سالاد و دورچین های دلخواه سرو کنید .



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar