نمناک/ تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.
چی لازم دارم:
گوشت ران گوسفندی :400 گرم
پیاز :یک عدد
گوجه فرنگی و هویج و سیب زمینی :از هر کدام دو عدد
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
دارچین :یک قاشق چای خوری
آب و روغن و نمک و فلفل:به میزان لازم
چطور بپزم:
در قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت خردشده را کف آن بچینید.
بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیب زمینی و گوجه فرنگی حلقه شده را چیده و نمک، فلفل و دارچین اضافه کنید.
رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه کنید که روی سطح تاس کباب را بپوشاند.
حرارت را روشن کرده و اجازه دهید تاس کباب 45 دقیقه الی یک ساعت بپزد و جا بیفتد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar