صبحانه/ تخم مرغ مراکشي؛ خوش عطر و جديد
نمناک/ چي لازم دارم: تخم مرغ 4 عدد سير پوست کنده و ريز خرد شده 3 حبه ليمو ترش تازه 2 عدد جعفري تازه ساتوري شده 5 برگ روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري نمک ½ قاشق چايخوري چطور بپزم: تخم مرغ ها را به مدت 5 دقيقه داخل آب جوش، آب پز مي کنيم. اگر تخم مرغ ها بيش از حد بزرگ بودند، آنها را 2 الي 3 دقيقه بيشتر مي پزيم. در حين پخته شدن تخم مرغ ها، سير را پوست کنده و آن را داخل هاون مي کوبيم. سپس نمک را به آن اضافه نموده و با دسته هاون آنها را کوبيده و مخلوط مي کنيم. سپس آب ليمو ترش را نيز گرفته و داخل آن مي ريزيم و باز هم با دسته هاون مخلوط مي کنيم. تخم مرغ ها را از روي حرارت برداشته و آب سرد روي آن مي ريزيم تا خنک شوند. سپس پوست آنها را مي کنيم. تخم مرغ هاي پخته را خرد کرده و داخل کاسه مي ريزيم. سير و آب ليمو را روي آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. روغن زيتون و جعفري را روي آن ريخته و کمي مخلوط مي کنيم. آن را پس از اينکه کمي خنک شد، سرو مي کنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar