نمناک/ چی لازم دارم:
تخم مرغ 4 عدد
سیر پوست کنده و ریز خرد شده 3 حبه
لیمو ترش تازه 2 عدد
جعفری تازه ساتوری شده 5 برگ
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
چطور بپزم:
تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش، آب پز می کنیم. اگر تخم مرغ ها بیش از حد بزرگ بودند، آنها را 2 الی 3 دقیقه بیشتر می پزیم.
در حین پخته شدن تخم مرغ ها، سیر را پوست کنده و آن را داخل هاون می کوبیم. سپس نمک را به آن اضافه نموده و با دسته هاون آنها را کوبیده و مخلوط می کنیم. سپس آب لیمو ترش را نیز گرفته و داخل آن می ریزیم و باز هم با دسته هاون مخلوط می کنیم.
تخم مرغ ها را از روی حرارت برداشته و آب سرد روی آن می ریزیم تا خنک شوند. سپس پوست آنها را می کنیم.
تخم مرغ های پخته را خرد کرده و داخل کاسه می ریزیم. سیر و آب لیمو را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. روغن زیتون و جعفری را روی آن ریخته و کمی مخلوط می کنیم. آن را پس از اینکه کمی خنک شد، سرو می کنیم.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar