نمناک/ چی لازم دارم:
برنج به تعداد نفرات
زعفران دم کرده دو تا 3 ق غ
نمک برای هر دو پیمانه برنج نصف ق م
روغن برای هر پیمانه برنج :نصف ق غ
چطور بپزم:
برنج را به تعداد نفرات پیمانه کرده میشوریم زیاد هم نباید زیرو رو کنیم . همین که اب زلال شد اب روی برنج را کاملا خالی میکنیم .سپس یک و نیم برابر پیمانه آب بیشتر از تعداد پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک و روغن و کمی زعفران دم کرده ریخته روی حرارت میگذاریم و در طول پخت دو الی سه بار هم میزنیم تا اب برنج تموم بشه .سپس دمکنی زده و وقتی پلو به بخار افتاد , شعله را کم میکنیم .

نکات
در صورت تمایل کمی بیش از مدت معین روی حرارت بمونه تا کاملا طلایی بشه و بتونیم قالبی بیرون بیاریم . در غیر اینصورت زودتر برمیداریم و بدون ته دیگ تهیه میکنیم و توی دیس میکشیم .



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar