آخرین خبر/ چی لازم دارم:
نخود دولیوان
سس خردل سه ق.غ
سس تند یک ق.غ
نمک یک ق.چ
فلفل قرمز نصف ق.چ
بیکینگ پودر نصف ق.چ
سیر چهار حبه درشت(پودرشم میشه زد)
پودر تخم گشنیز یک ق.چ سرخالی
پودر انبه نصف ق.چ
پیاز یک عدد متوسط

چطوی درست کنم:
اول از همه نخودهارو بذارید یک روز کامل یعنی ٢٤ساعت خیس بخوره،چندبار آبش و عوض کنید.
بعد با سیر و پیاز یکبار چرخ کنید.
تمام ادویه ها و سسهارو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یکساعت بذاریدش یخچال.
بعد تو روغن داغ و شناور سرخ کنید.
وقتی تو این قالبای فلافل دارید مواد و قالب میزنید شبیه قله کوه قالب بزنیدش که گرد بشه.
فلافل بدون پودر تخم گشنیز و پودر انبه فلافل خوشمزه ای نخواهد بود
تخم مرغ هم نَدارَد.
سیب زمینی پخته هم من نمیزنم
کنار فلافلها خمیر یوفکاست که مثلثی برش زدم و سرخ کردم.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar