خراسان/ استفاده از سبزیجات در برنامه غذایی ایرانی ها جایگاه مشخص و ثابتی دارد و در بیشتر غذاها و خوراک های ایرانی از انواع سبزیجات استفاده می شود. مشخص است که سبزی تازه سالم تر است و مزه و طعم بهتری دارد ولی امروزه خانواده ها با مشغله ‏هایی که دارند، ترجیح می دهند هر بار مقدار زیادی سبزی بخرند و آن ها را برای چند ماه داخل فریزر به صورت بسته بندی و آماده داشته باشند.
در ادامه مطلب به بیان روش‏های جالبی برای فریز کردن سبزیجات می پردازیم. برای فریز کردن ابتدا سبزی را به خوبی بشویید و با چاقوی تیز آن را به اندازه دلخواه خرد کنید. در صورتی که چاقوی شما کند باشد، سبزی له می شود و مقداری از خواص آن از بین خواهد رفت. پس در انتخاب چاقو برای خرد کردن سبزی دقت کنید.
قالب یخ پلاستیکی یا سیلیکونی یا فلزی را برای این منظور آماده کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری از سبزی خرد شده را داخل هر قالب بریزید و روی آن یک قاشق آب بریزید. اگر سبزی شما به اندازه کافی آبدار است، می توانید بدون اضافه کردن آب آن را فریز کنید، برای این منظور سبزی خرد شده را داخل قالب بریزید و با دست کمی فشار دهید تا سبزی به طور فشرده داخل قالب قرار گیرد. شما می توانید به جای آب از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید.
یک روش دیگر برای فریز کردن سبزی استفاده از آب مرغ یا آب گوشت است. اگر قصد استفاده از سبزی برای سوپ را دارید بهتر است از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. قالب یخ را داخل فریزر قرار دهید تا سبزی کاملا یخ ببندد . بعد از یخ زدن کامل، آن را از فریزر و قالب های یخ زده را از قالب اصلی خارج کنید و داخل ظرف مناسب یا بسته بندی فریزری قرار دهید. سبزی را با این روش به مدت 2تا 3ماه می توانید داخل فریزر نگهداری کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar