عکاس خونه/ ارسالی از نوشین ع گوشت رو متل کباب تابه ای آماده کنید البته گوشت چربتر. مواد داخلشم. هویج و تخم مرغ آبپز جعفری خرد شده. مغز گردو خرد شده زرشک. توی فر بزارین با ظرف پیرکس چرب شده حرارت ملایم. بعد یه ربع درشو باز بزارین و هر ده دقیقه روش کره و زعفرون بمالین. تستش کنین تا به تستر نچسبه آمادس یه ظرف آب هم تو فر بزارین تا روی رولت ترک نخوره نوشجونتون
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."