از شما/ رولت گوشت
عکاس خونه/ ارسالي از نوشين ع گوشت رو متل کباب تابه اي آماده کنيد البته گوشت چربتر. مواد داخلشم. هويج و تخم مرغ آبپز جعفري خرد شده. مغز گردو خرد شده زرشک. توي فر بزارين با ظرف پيرکس چرب شده حرارت ملايم. بعد يه ربع درشو باز بزارين و هر ده دقيقه روش کره و زعفرون بمالين. تستش کنين تا به تستر نچسبه آمادس يه ظرف آب هم تو فر بزارين تا روي رولت ترک نخوره نوشجونتون
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."