اطلاعات/ حالا که فصل انجیرهای تازه و خوشمزه فرا رسیده، بد نیست خود و خانواده‌تان را به یک چیزکیک متفاوت و لذیذ مهمان کنید.‏
چی لازم دارم:
بیسکویت مادر ۱ ‎پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
کره آب شده ‎۶ ‎قاشق غذاخوری
مغز گردو نصف پیمانه
پنیر خامه ای ۳۰۰‏‎ ‎گرم
تخم مرغ ۲‎ ‎عدد
عسل سه چهارم پیمانه
وانیل ۲ ‎قاشق چایخوری
آب لیموترش یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
انجیر سیاه ‏۶‏‎ ‎تا ۸ عدد
چه جوری درست میشه:
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید‎.‎‏ در غذاساز، بیسکویت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.‏‎ ‎مخلوط بیسکویت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند‎.‎در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. یک سوم پیمانه عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن‌ها را روی مخلوط بیسکویت بریزید‎.‎‎ ‎قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن‌ها را به مدت ۶۰دقیقه در فر قرار دهید‎.‎‏ بعد از آن اجازه دهید تا چیزکیک به مدت ۴ساعت در یخچال خنک شود‎.‎‏ در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید. آن‌ها را روی چیزکیک بچینید‎.‎‏ در آخر روی چیزکیک انجیری، نصف پیمانه عسل بریزید و سرو کنید.‏



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar