ایران کوک/ پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است.
پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را میتوانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خمیر پیراشکی و پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز را به طور کامل و مرحله به مرحله با عکس خواهید دید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
برای خمیر :
آرد سفید 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
خمیرمایه فوری 4 گرم
تخم مرغ کوچک 1 عدد
شکر 1/2 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
برای مواد داخل پای:
تخم مرغ 4 عدد
پیازچه 2 دسته
شوید 1 دسته کوچک
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار کافی
چطور بپزم:
پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است. پ
پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را میتوانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خمیر پیراشکی و پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز را به طور کامل و مرحله به مرحله با عکس خواهید دید.
1- برای تهیه خمیر، اول شیر را کمی گرم کنید (داغ نشود) و شکر را در آن حل کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید.
2- یک و نیم پیمانه آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. وسط آرد را خالی کنید و شیر و خمیرمایه را داخل آن بریزید. روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در جای نسبتا گرمی بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.
3- تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک بزنید. تخم مرغ زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.
4- سپس روغن را اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید و به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.
طرز تهیه پای پیازچه و تخم مرغ
مرحله اول:
از قبل تخم مرغ ها را آب پز کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را خرد یا رنده کنید.
مرحله دوم:
پیازچه و شوید را به خوبی بشویید. پیازچه را خرد کنید. تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس یک قاشق کره کف آن بریزید و تابه را تکان دهید تا ذوب شود.
مرحله سوم:
پیازچه را داخل کره بریزید و 2-3 دقیقه تفت بدهید. در این مدت چند بار هم بزنید. پس از آن شوید خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم:
بعد از این که شوید و پیازچه را یکی دو دقیقه دیگر تفت دادید، تخم مرغ آب پز خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره کوچکی باز کنید.
مرحله ششم:
کمی از مواد تخم مرغ و پیازچه روی هر تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را دور آن بپیچید.
همه را به همین ترتیب شکل بدهید و کنار هم روی سینی یا تخته چوبی آردپاشی شده بچینید. (روی هم قرار ندهید)
مرحله هفتم:
پیراشکی ها را در تابه با روغن داغ شده سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
پیراشکی پیازچه و تخم مرغ را با ماست یا سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar