شام/ امشب پیشنهاد خوشمزه بانوهای گیلانی را بپزید
اطلاعات/ چی لازم دارم:
گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
لوبیا سفید خام ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
گوشت را با پیاز و زردچوبه بپزید و ریش ریش کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. لوبیاهایی را که از قبل خیس کردهاید بپزید و آبکش کنید. حالا آنها را با گوشتکوب کاملا له کنید و به گوشت اضافه کنید. تخم مرغها، زعفران، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته، در دستتان شکل دهید و سرخ کنید. شامیها را با دورچین گوجه فرنگی، سبزیجات معطر و سس سرو کنید.
همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar