برترین ها/ چی لازم دارم (برای 8 نفر):
• 3 عدد پیاز متوسط
• یک کیلوگرم سبزی آش
• یک پیمانه بلغور گندم
• یک پیمانه عدس
• یک پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی
• یک پیمانه برنج
• 2 پیمانه آب مرغ یا آب‌گوشت
• 4 پیمانه آب جوشیده
• 2 پیمانه آبغوره
• نصف پیمانه غوره
• 2 قاشق سوپ‌خوری پودر نعنای خشک‌شده
• نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
• 4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع سرخ‌کردنی
چطور بپزم:
1. همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.
2. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگی حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. مقداری از پیازداغ را بردارید و برای تزئین روی آش کنار بگذارید. سپس 2 قاشق سوپ‌خوری پودر نعنا‌خشک را به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3. آب مرغ یا آب گوشت را به مخلوط پیازداغ اضافه و حرارت گاز را کمی زیادتر کنید تا آب مرغ یا گوشت به جوش آید.
4. باتوجه به اینکه بلغور گندم در مقایسه با دیگر حبوبات موجود دیرتر می‌پزد، ابتدا بلغور گندم را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و بگذارید حدود یک ربع بجوشد، پس از آن لوبیا چشم‌بلبلی و عدسی را به طور همزمان اضافه و شعله اجاق‌گاز را کم کنید و بگذارید تا حبوبات نیم‌پز شوند. در مرحله بعد برنج را اضافه کنید و هرازگاهی مواد داخل آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت نیاز می‌توانید مقداری آب جوشیده نیز به مواد بیفزایید. پس از آنکه مطمئن شدید حبوبات کاملا پخته‌اند، سبزی آش را اضافه کنید.
5. در این مرحله نوبت به اضافه‌کردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافه‌کردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید تا سبزی پخته‌شده و آش کاملا جا بیفتد.
6. در پایان آبغوره و درصورت دلخواه غوره را هم به آش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. پس از طی این مدت، آش را در ظرف مخصوص کشیده و با پیازداغ و نعنا ‌داغ و درصورت دلخواه حبوبات پخته‌شده آش تزئین کنید.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar