کاسترد ليمويي چاي سبز؛ دسري جديد براي شب هاي تابستاني
نمناک/ چي لازم دارم: خامه 100 گرم شکر ريزدانه 100 گرم زرده تخم مرغ 7 عدد چاي سبز کيسهاي 4 عدد آب جوش 1 پيمانه ليمو ترش 1 عدد گلابي ½ عدد سيب ½ عدد طالبي ¼ عدد چه جوري درست ميشه: چايهاي کيسهاي را در يک ظرف دهان باريک کوچک ريخته، آب جوش را اضافه ميکنيم و در آن را مي بنديم. پس از چند بار بهم زدن 10 دقيقه کنار ميگذاريم تا دم بکشد. چايهاي کيسهاي را جدا کرده و ده دقيقه ديگر کنار ميگذاريم تا سرد شود. با همزن دستي زردههاي تخممرغ را همراه با شکر در کاسهاي متوسط هم ميزنيم تا کاملا در هم ترکيب شوند. کرم بدست آمده را در يک تابه کوچک ريخته، بر روي حرارت خيلي کم قرار ميدهيم تا جوش بيايد. همزمان بايد دائم هم بزنيد تا کرم نبرد. خامه را بر روي کرم تخم مرغ ميريزيم و با همزن دستي هم ميزنيم تا به خوبي ترکيب شوند. در ادامه نيمي از چاي سبز را با کاسترد مخلوط کرده، در يک پارچ متوسط ميريزيم و کف روي آن را جدا ميکنيم. سطح يک سيني فر را با حوله کاغذي ميپوشانيم. تعداد 8 عدد فنجان چاي يا رمکين (ظرف سراميکي) را داخل سيني گذاشته و مخلوط خامه را بين فنجانها قسمت ميکنيم. سپس آنقدر آب جوش به سيني فر اضافه ميکنيم که تا نيمه فنجانها را به خوبي در برگيرد. فر را از قبل با دماي 150 درجه سانتيگراد گرم ميکنيم. تابه را به مدت 40 دقيقه در فر قرار ميدهيم تا کاسترد به خوبي خود را بگيرد. بعد از آن فنجانها را خارج کرده و کنار ميگذاريم تا کمي سرد شوند. پس از آن فنجانها را با سلفون پوشانده و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه ميداريم تا کاملا سرد شوند. در اين بين با استفاده از پوست کن لايهاي نازک از پوست نيمي از ليمو ترش را جدا ميکنيم. ليمو را از وسط برش داده و آبش را ميگيريم. پوست ليمو را در کنار آب ليمو، باقيمانده چاي سبز و شکر اضافه در يک تابه کوچک ريخته و بر روي حرارت ملايم اجاق بهم ميزنيم تا جايي که شکر کاملا حل شود. پس از به جوش آمدن مايع، شعله را کاهش داده و 2 دقيقه آهسته ميجوشانيم و بعد ظرف را کنار ميگذاريم تا سرد شود. گلابي، سيب و طالبي (خربزه) را پوست ميگيريم. دانههايش را جدا کرده و ريز خرد ميکنيم. (بهتر است از هر دو سيب قرمز و زرد استفاده کنيم.) شربت بدست آمده را در يک کاسه متوسط با گلابي، سيب و طالبي (يا هرميوه اي که دوست داريد) که پوست کنده، هسته گرفته و ريز خرد شده اند ترکيب ميکنيم. شربت بدست آمده و ميوه ها را با قاشق روي کاسترد مي ريزيم و سرو مي کنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar