غذاي اصلي/ چگونه مرغ سرخ شده رستوراني درست کنيم؟
نمناک/ مرغ سرخ شده رستوراني که اغلب آن را هوس مي کنيد، اکنون مي توانيد به راحتي در خانه درست کنيد. دستور العمل آسان و سريع اين بخش از آشپزخونه نمناک براي بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه مي شود. بنابراين دوستان و خانواده را براي مهماني به صرف مرغ دعوت کنيد و آن ها را با مهارت هاي آشپزي خود شگفت زده کنيد! چي لازم دارم: اين دستور براي دو نفر است زمان آماده سازي :1 ساعت و 10 دقيقه زمان پخت :15 دقيقه کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقيقه 1 عدد تخم مرغ 1 / 4 قاشق چايخوري نمک 1 / 4 قاشق چايخوري فلفل 1 فنجان آرد سوخاري 1 / 2 قاشق چايخوري نمک 1 قاشق چايخوري فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري پودر سير 1 قاشق چايخوري پودر زنجبيل 1 قاشق چايخوري پودر پياز 1 قاشق چايخوري پونه کوهي 1 قاشق چايخوري ريحان 6 عدد ران مرغ به مقدار لازم نان خرد شده چطور بپزم: تخم مرغ را در کاسه بشکنيد و کاملا بزنيد. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنيد و بيشتربزنيد. حالا آرد سوخاري را در کاسه بريزيد. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبيل ، پودر سير به همراه پودر پياز، پونه کوهي، فلفل چيلي و ريحان خشک را اضافه کنيد. همه چيز را به طور کامل مخلوط کنيد . مزه دار کردن مرغ : ران مرغ را در کاسه بريزيد ، نمک و فلفل سفيد را به کاسه اضافه کنيد و با دست هاي خود مخلوط کنيد. يک ساعت کنار بگذاريد تا خوب مزه دار شود. آماده سازي مرغ: بعد از مزه دار کردن ، تکه هاي مرغ را يکي پس از ديگري برداريد و به ترتيب با مخلوط ادويه، مخلوط تخم مرغ و خرده هاي نان به طور کامل پوشش دهيد. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنيد. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar