شام/ هزاري؛ غذاي محبوب بندرعباس
نمناک/ چي لازم دارم: برنج:350 گرم ماهي:700 گرم پياز طلايي:2 عدد فلفل دلمه اي قرمز:1 قاشق مرباخوري گرد ليمو:1 قاشق مرباخوري زردچوبه:به ميزان لازم فلفل سياه و قرمز:به ميزان لازم نمک:به ميزان لازم چطور بپزم: به صورت کلي ماهي را بصورت فيله و ريز خرد مي کنيم برنج را پس از شستن و پختن در موقع دم کردن با ماهي ها مخلوط نموده و دم مي کنيم. اما ابتدا ماهي ها را پاک کرده و به مدت 30 دقيقه در نمک زردچوبه مي خوابانيم و بعد از مدت تعيين شده آن را مي شوييم. پيازها را در مقداري روغن سرخ مي کنيم سپس ماهي ها را اضافه کرده و چند بار هم مي زنيم کمي که سرخ شد نمک، فلفل و زردچوبه همين طور گرد ليمو را اضافه کرده و تفت مي دهيم دقت کنيم که ماهيها به هيچ عنوان خرد نشوند برنج را پس از خيساندن مي جوشانيم و آبکش مي کنيم اکنون ماهي ها را لابه لاي برنج آبکش شده ريخته و به مدت يک ساعت دم مي کنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar