تهيه «بستني گيلاس» تنها در يک دقيقه!
نمناک/ چي لازم دارم: موز (فريز شده) به مقدار لازم گيلاس (فريز شده) به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: يکروز قبل از تهيه بستني هسته گيلاس هارا خارج کرده و فريز نماييد فريز کردن گيلاس ها از يک روز قبل نکته مهميه دستگاه رو روشن ميکنيم. گيلاسها به سرعت پودر ميشن. حالا موز رو اضافه ميکنيم. هر سه ثانيه يکبار با قاشق ميوه ها رو به کف بلندر فشار بديد و باز سه ثانيه ديگه دستگاه رو روشن ميکنيم. خيلي سريع در کمتر از يک دقيقه بستني ما آماده است و البته زمانش بستگي به قدرت موتور دستگاه شما داره. نکات مهم: 1. اگر از ميزان مساوي موز و گيلاس استفاده کنيد بهترين بستني رو خواهيد داشت. ولي شما ميتونيد با ذائقه خودتون کم و زيادش کنيد. 2. موزها رو جدا خورد کرده و فريز کنيد. 3. گيلاسها رو هم جداگانه نصف کرده و فريز کنيد. بعد چشمي و حدودي به ميزان مساوي از موز و گيلاس رو توي دستگاه بريزيد. 4. با گيلاس خالي هم نميشه. و بافتش مثل بستني يخي ميشه و اون حالت کشدار يک بستني اصيل رو نداره. پس توصيه ميکنيم به همين نسبتي که گفتيم از موز و گيلاس استفاده کنيد. تقدم و تاخرش هم زياد مهم نيست. ميتونيد اصلا هر دو رو با هم بريزيد توي بلندر و بستني رو درست کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar