غذاي اصلي/ روش پخت "جوجه عسلي"
ايران کوک/ چي لازم دارم: آب سرد 3 فنجان 100 گرم / 0 کالري عسل يک چهارم فنجان 100 گرم / 288 کالري سينه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد 100 گرم / 200 کالري شير بدون چربي يک چهارم فنجان 100 گرم / 348 کالري آرد يک فنجان 100 گرم / 360 کالري فلفل سياه يک قاشق چاي خوري 100 گرم / 0 کالري پودر سير نصف قاشق چاي خوري 100 گرم / 246 کالري نمک مقداري 100 گرم / 0 کالري فلفل قرمز کمي 100 گرم / 22 کالري روغن براي سرخ کردن 100 گرم / 900 کالري چطور بپزم: *. آب سرد و نمک و عسل را در يک ظرف بزرگ با هم مخلوط نماييد. *. آن قدر مواد را به هم بزنيد تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکيب آب و عسل بگذاريد. *. يک ظرف يا کاسه سنگين روي تکه هاي مرغ بگذاريد. *. تا آن ها را ته ظرف نگه دارد و تمام قسمت هاي آن در محلول آب و عسل قرار بگيرد. *. سپس کل ظرف را با پلاستيک بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد. *. بعد از يک ساعت، مرغ را از آب بيرون بياوريد و خشک کنيد. *. تکه هاي مرغ را درون يک کاسه بگذاريد و روي آن ها شير بريزيد. *. شير و مرغ مي بايست به مدت 15 دقيقه در دماي اتاق قرار بگيرند. *. آرد، فلفل سياه و پودر سير و فلفل قرمز را با هم مخلوط نماييد. *. تکه هاي مرغ را در ترکيب آرد بغلتانيد تا تمام قسمت هاي آن ها از ترکيب آرد پوشانده شود. *. سپس مرغ ها را 15 دقيقه روي توري فلزي کباب پزي قرار دهيد. *. روغن را در ماهيتابه بريزيد و حرارت دهيد و تکه هاي مرغ را داخل آن سرخ نماييد. *. سپس آن ها را به ظرف ديگري منتقل نماييد و 5 دقيقه صبر کنيد تا سرد شوند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar