آخرین خبر/ چی لازم دارم:
آرد سفید 3 فنجان 375 گرم
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 4/3 قاشق چای خوری
تخم مرغ زده شده 4 عدد
روغن مایع 120 میلی لیتر یا 1 و 2/1 فنجان
شکر 400گرم یا 2 فنجان
هویج تازه رنده شده 2 فنجان یا 220 گرم
گردو ریز خرد شده 110گرم یا 1 فنجان
کشمش 2/1 فنجان
دارچین 2 قاشق چای خوری
چطور بپزم:
ابتدا فر را با درجه حرارت 300F /150C گرم کنید.
با کره یا روغن قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.
در کاسه بزرگی آرد ،جوش شیرین ،بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب ترکیب کنید.
در مرکز آرد با قاشق حفره ای ایجاد کنید.
حالا تخم مرغ زده شده ، روغن مایع و شکر را در همان حفره و مرکز آرد بریزید .
و تمام مواد را با سرعت بالا هم بزنید یه چیزی حدود 2 دقیقه مناسب خواهد بود.
در ادامه کار هویج رنده شده ، کشمش ، دارچین را اضافه کنید و باز مایه کیک را خوب ترکیب کنید .
در انتها هم مایه آماده را در قالب بریزید و خوب پخش کنید .
این کیک را به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید .
بعد از پخته شدن 15 دقیق اجازه دهید تا خنک شود بعد از قالب خارج کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar