آخرین خبر/چی لازم دارم:
آرد سفید300 گرم(3 پیمانه)
خامه3 قاشق سوپخوری
نمک1/2 قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده یا خشک 2-3 قاشق سوپخوری
آب300میلی لیتر (2 پیمانه)
ماء الشعیر1/4 پیمانه
سینه مرغ پخته خرد شده یک عدد
زرشک3-4 قاشق سوپخوری
آبلیموبه دلخواه
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزابه دلخواه
پیاز درشت1 عدد
روغن برای سرخ کردن
چطور بپزم:
ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)
خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 15-20 دقیقه استراحت می دهیم.
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.)
بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید) و دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم.
هر قدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.
می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید، در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar